Saingi valmis

Nippi Kõrsi ja veranda ©Nahkanuia

Saingi “veranda” valmis.Segajad olid peal nagu alloleval fotol näha aga asi laabus. Homme hommikul kui päike paistab ja tuul on õigest suunast, joome Manniga seal kohvi.

Loodetavasti veranda peab, sest ma ei näinud väga palju aega aluspostidega. Kasutasin vanast ajast järel kergplokke ja istutasin need sõltuvalt aluspinnasest kas otse savisegusele ja kinnitambitud mullale või siis kinnitambitud liivale. Viimane on kahtlane aga eks aeg näitab. Väljavisatud mulla asemele tõin liiva, mida mul on ka eelmisest suvest terve hunnik.

Muud tegemist oli palju ja kui ma poleks nüüd õhtul jänni jäänud kasvuhoone kokkupanemisega, kirjutaksin pikemalt. Praegu magama, homme tõtab tulle töiselt ebameeldiv päev ning ka muidu tuleb vara tõusta.

Nippi Kõrsi ja veranda ©Nahkanuia

2 kommentaari to “Saingi valmis”

 1. Imbi Says:

  Pealkiri on “Veel üks veranda”, kus siis esimene on? Kas grillimiskoht?
  Veelgi õdusam oleks, kui teeksid piirde ümber, metsviinapuudega põhja suunas ja lillekastidega(-pottidega).

  Mulle tundub, et kõik Koeru valla (mulla)mutid on tulnud kokku Vao külla, polnud tarvis kaevata ega künda:)

 2. lauapealne Says:

  Terrassid on yhed köige kiiremini pystitatavad efektiivsed ehitused. Löunapoolsed vöiks alati suuremad olla, kui nad algselt möeldud. Meil on ‘tekkinud’ kahe elamise peale arvestatav kogus ruutmeetreid terrasse ja eks neid peaks kuidagi hooldama ka. Maal ei teinud midagi, minu silmale on kole see vananev hall pind värvitud maja taustal. Nagu sadul sea seljas. Pysikodus olen ölitanud ja peitsinud, aga ega needki vanane öilsalt, ikka kipuvad kooruma ja koledaks minema. Iga aasta vöi vähemalt yle aasta peaks yle käima. Seega mehel oli vist öigus, et ega maal neid suuri pindu ölitada jöuaks, kui linnaski vahele on hakanud jääma.
  Ei teagi, mis see öige puitu kaitsev ja ilus kate oleks.

Leave a Reply