Köögimööbel tellitud

Oleme Nahkanuial elades pikka aega ajanud läbi ilma köögimööblita selle klassikalises või tänapäevases mõistes. See ei tähenda nagu oleksime põrandalt söönud aga Preedi mõisa puhvet ja vana lihuniku külmik pole ikka see mis vaja. Lisaks ei arvestanud Preedi mõisa puusepp tänapäevase vajadusega integreerida kas erinevate mööblidetailide vahele või sisse mõni köögimasin.

Tellisime oma päris köögimööbli esimese osa Session Group OÜ käest, mis on Koeru ettevõte ja mille omanik Rait on meile varemgi töid teostanud. Näiteks trepi. Samuti olen ma Raidi töid näinud ühe hea tuttava kodus kui ka hiljuti oma ema juures. Raidi tehtud asjad näevad head ja kvaliteetsed välja ning nagu ikka iseloomustab tema poolt pakutavat teenust märkimisväärne paindlikkus.

Mööbli idee leidis Maarja kusagilt veebist. Otsustasime valge variandi kasuks, et see tooks majja pisut teistsuguseid toone ja ka tekstuure kui naturaalse linaõliga töödeldud palk. Paberil näeb meie poolt tellitud esimene etapp välja selline nagu alloleval pildid. Tegelikkusest informeerin siis kui see on käes. Koos otsustasime, et köögimööbli ülemiste kappide lahenduse paneme paika pärast alumiste paigaldust.

Muuseas, tööpinnaks kasutan kaht vana puidust höövelpinki ja sepised peaksid ka seekord olema pärit kohalikult sepalt.

Leave a Reply