Ervita lumelinn

Nahkanuia rahvas saabus äsja Ervitalt, kus ehitati lumelinna. Ilm oli super hea nagu ka meeskond, kellega juhuse tahtel sattusime koos ehitama. Nimelt puudusid Janekil ja Beritil tööriistad aga oli idee, meil vastupidi. Koos lõime lumest Pikne McQueeni, kelle pikk, suust väljaulatuv keel sai liumäeks.

Kohapeal pakuti maitsvat hernesuppi ja sooja teed. Töötas liuväli ja tasuta uisulaenutus, kõlas muusika. Näha oli, et korralduskomitee oli oma töö hästi ära teinud. Osalejaid, eriti täiskasvanuid võinuks olla rohkem kuigi mind see seekord väga ei puudutanud – meie meeskonnas koostöö sujus ja jutt jooksis! Vaadake pilte ja tundke kadedust! Pikne McQueeni ehitamisele aitasid kaasa Janek, Berit, Marko, Kimberly, Maarja ja Rene. Kõrvalt vaatas ja õpetussõnu jagas Matilde Meelimari.

One Response to “Ervita lumelinn”

  1. Janno Says:

    Tundub,et üritus läks vägagi korda aga kahjuks ei saanud ise sellest ilusast sündmusest osa võtta kuna töö tahab tegemist aga järgmisel korral olen platsis.Külli mainis ka,et ootate ikka meid külla ja kui kunagi koju jõuan siis võtame selle teekonna ka jalgealla

Leave a Reply