Aitäh Toomas!

Kui veel koerufoorum.net olemas oli, olin kuni selle lõpuni ainus, kes postitas rubriigis “Kiida vallaametnikku”. Kuigi ma ei taha selle postitusega kiita vallaametnikku vaid inimest, keda ma olen kaua tundnud, saate tema nime kuuldes kindlasti kohe aru, millest selline sissejuhatus.

Üldse on tore ja minu arvates sügavat kummardust väärt kui inimesed vaatamata oma episoodilistele või ka põhimõttelistele erimeelsustele täidavad kokkulepitud lubadusi. Tänu Toomasele sattus minu kätte kunagi üks Koeruga seotud fotosid täis album. Hiljuti palusin temalt seda uuesti, sest soovisin fotod uue skanneriga parema kvaliteediga üle skanneerida. Albumi sain ning seda tagastades palusin ma Toomasel albumi omanikult küsida enda kogusse kolm selles olnud harvaesinevat vaadet.

Toomas küsis, sai loa ning tõi mulle täna need fotod ära. Tuletan meelde, et eile lõpetasime Toomasega päeva teravas toonis teehooldusalaseid seisukohti vahetades, tema valla esindaja ja mina valla elanikuna. Kuigi neis küsimustes me kokkuleppele ei jõudnud, ei takistanud see Toomasel varasemaid kokkuleppeid täitmast! Sellised teod puudutavad mind sügavalt. Liiga sageli aetakse omavahel sassi töö ja isiklik elu. Mul on hea meel, et Toomas seda ei tee!

Leave a Reply