Märgatud

Nahkanuia tegemised on leidnud vahepeal mitmes kohas (taas)äramärkimist.

Esimene äramärkimine nägi ilmavalgust käesoleva aasta esimeses pooles (loodan, et mu mälu mind alt ei vea) Koeru valla esinduskaante näol. Neli minu Nahkanuia fotot jäid sõelale ning leidsid koha kaante tagaküljel. Pakkumine tuli kusjuures vallalt. Nii et kui juhtute vallalt saama dokumendid kenade roheliste kaante vahel, selliste nagu allolevatel fotodel, leiad nende tagaküljelt minu kodukülas tehtud fotod.

Koeru valla esinduskaaned

Koeru valla esinduskaaned

Hiljuti leidsin oma postkastist koos ajakirjaga Loodusesõber ka Looduse raamatukogu uue hundiraamatu “Hunt”. Selles on teiste mõnusate hundilugude vahel leidnud oma koha ka meie hundijutt koos fotodega, mille avaldasin Nahkanuia ajaveebis ning esitasin hundiaasta fotovõistlusele. Need juhuslikud klõpsud on Nahkanuia ajaveebile toonud palju kuulsust, nüüd siis natuke lisa. Raamatut ennast soovitan, sest seal sisalduvad lühilood on paraja pikkusega ja huvitavad lugeda.

Looduse aastaraamat - Hunt

Looduse aastaraamat - Hunt

Viimane aga samaväärselt oluline on vanadpildid.net logo Koeru jalkafännide uuel särgil. Tegemist on puhtalt Janno initsiatiiviga, keda enda sõnul ajendas soov kuidagi seda väärt Koeru keskset algatust toetada. Ja mina olen talle tänulik. Reklaam ja särk on mulle tasuta. Loodan, et ka teised jalkafännid seda logo Jannoga võrdselt naudivad! Särk ise nägi seljas hea välja. Kui soovid sellist endale soetada, võta Jannoga ühendust (vajadusel saad kontakti minult).

Koeru jalgpallifännide särk

Leave a Reply