Pakkuda koerufoorum.net

Kas keegi soovib üle võtta koerufoorum.net administraatoriõigused ning kohustused? Kohustuste hulka käib muu hulgas foorumi tarkvara uuendamine ja domeeni rent. Kui ma kedagi ei leia, panen keskkonna lähinädalatel kinni. Pole mõtet õhku kütta.

Huvilised võivad minuga ühendust võtta maili teel hongmees at gmail.com või siis helistades, 51 25 240. Kiirustage seltsimehed, kiirustage!

Pakkuda koerufoorum.net

One Response to “Pakkuda koerufoorum.net”

  1. marko Says:

    Eile plahvatas huvi Nahkanuia ajaveebi vastu ootamatult kõrgustesse. Vaatamiste edetabeli tipus kroonis seesama suhteliselt lühike postitus minu sooviga loobuda koerufoorum.net keskkonna administreerimisest ja sellega kaasnevatest kuludest. Ma targu ei avalikusta, kust ja kellelt see huvi foorum üle võtta tuli aga kui nii läheb, on see vast parim variant üldse.

Leave a Reply