Eile Norra allikatel

Norra allikad 11.10.2014 @Nahkanuia

Õepoja klassijuhataja kutsus mind oma klassi väljasõidule kohalikuks “giidiks”. Laste ja lapsevanemate väljasõit leiab aset täna Norra allikatele. Mingis vaimse ebastabiilsuse seisundis lasin ennast pehmeks rääkida ega jõudnud hiljem seda ära kiruda. Et mitte päris rumalana mõjuda, võtsin kätte ja käisin eile läbi kõik meie võimalikud sihtkohad, alustades Norra mõisa taga kulgeva matkarajaga ning lõpetades Võlingi allikatega. Otsisin isegi üles kaks geopeituse aaret, üks neist nimega Norra ja teine äkki Jaanipäeva. Selle luuretke valguses ma antud lubadust ei kahetse, loodus on praegu imeilus. Ma ei ole ainult sugugi kindel, et oskan seda kõike edasi anda.

One Response to “Eile Norra allikatel”

  1. eva Says:

    Väga tore ja tark giid olid Marko.
    Minu laps küsis pärast kodus, kuidas sa Tommy onu tunned. ☺

    Aitäh sulle!

Leave a Reply