Palju maksab foto Koeru kirikust?

Kui palju on väärt Martin Öömanni foto Koeru kirikust? Vastusevariante on mitu nagu seda võib näha allolevatelt ekraanitõmmistelt. Kõik sõltub vajadusest ja võimalustest. Lisaks pole kunagi teada mitu korda ja kas üldse sama foto veel müügile tuleb. Osalesin kõigil kolmel oksjonil aga võitsin neist viimase, kõige madalama lõpphinnaga.

Koeru kirik osta.ee

Koeru kirik osta.ee

Koeru kirik osta.ee

One Response to “Palju maksab foto Koeru kirikust?”

  1. Hillar Ümar Says:

    Kõige kallim fotopostkaart, mis mina olen oksjonitel näinud jõudis välja 508 EUR-ni. See oli 20-nendate puukodaratega, pika ninaga autobuss küljel kiri Mustvee-Jõgeva.

    Nädal aega tagasi võitis seesama Carlsberg Põltsamaa teemalise haruldase 20-nendate vaate kadunud Puhu kõrtsile, milles asus tol ajal Põltsamaa Põllumeeste Ühistu, preaguse Põltsamaa Tarbijate Kooperatiivi eelkäija. Arva ära kuhu hind tõusis?

Leave a Reply