Uudis Kuma.fm vahendusel

Lihtsalt pean seda uudist vahendama, sest seda lugedes mõtlesin kohe oma tütrele, kes on 5 aastane ning kellele üksi metsas oldud öö jätaks ilmselt jälje kogu eluks. Julm värk.

Eile õhtul kella 21 paiku Ammuta külas autosse ootama jäetud poisslaps läks omapead kõndima.

Vanemate otsingud õhtul tulemusi ei andnud ning millegipärast jäädi lootma, et otsitav öö jooksul ise välja ilmub. Kui hommikuks vaid kolme-aastane laps omapead metsast välja polnud tulnud, helistas vanaema kell 10.34 lõpuks politseisse ja teavitas lapse kadumisest.

Enne politseinike saabumist siiski laps leiti, märjana ja läbikülmununa. Kohalejõudnud kiirabibrigaad välisi vigastusi ei tuvastanud ning laps leiti hetkel terve olevat. Muidugi pole välistatud külmetuse hiljem ilmnevad tagajärjed ning selles osas paluti vanematel väikesel ränduril silm peal hoida.

Perega hakkab tegelema Koeru valla sotsiaaltöötaja.

Leave a Reply