Nahkanuia ekstreem – kukkumine purdel

Kunagi ammu tegin siia ajaveebi kategooria Ekstreem, mille alla soovisin koondada kõik AFV stiilis videod Nahkanuial või nahkanuialastega. Esimese video lisasin kategooriasse 24.06.2009 ehk täpselt viis aastat enne alloleva naljaka vahejuhtumi postitamist. Kokkulangevusi on veelgi, mõlemal korral olen peakangelane mina ise ja seda ilma igasuguse soovita olukorda selles suunas kuhu ta liigub, lükata. Tegemist on juhustega, millele on leidunud salvestaja. Eelmisel korral õemees ja seekord õde ise.

Taustast ehk niipalju, et tulime 24.06 hommikul perega Preedi jõe äärde Vardjal ilma ja loodust nautima. Võtsin jalad paljaks ja kõndisin purdel üle jõe. Tagasi tulles vedas tasakaal alt … Muuseas on eespool viidatud 2009 aasta video pealt näha Vardja tee olukord toona. Vahepeal on see tundmatuseni muutunud.

Kukkumine purdel from Marko Mänd on Vimeo.

Leave a Reply