Uued (sepistatud) kardinapuud

Nädalavahetusel kohtusin Nahkanuial sepp Lehtriga, kes oli jalgrattaga teel Vardjale forelli jahtima. Jäime jutustama ja ma näitasin talle Haavalt pärit kõverat kultivaatorit, millest olime päev varem telefoni teel rääkinud ja millest tahtsin lasta tal teha midagi grillilaadset. Mitte et ma suur grillija oleksin, pigem seetõttu, et see ei seisaks ja roostetaks niimoodi. Jutu käigus juhtis sepp tähelepanu sealsamas kiviaial lebavale elektripostijupile, mis vedeles meie Nahkanuiale tulles maja juures maas ning mille küljes endiselt portselanist kannud. Ta soovitas neist kardinapuud teha. Kuna kardinapuid meil vaja läks, oli sellega otsus tehtud. Järgmisel päeval viisin kannud koos konksudega sepale ja täna sain kätte. Tulemus on selline, taas puhas Nahkanuia kraam.

Uued kardinapuud ©Nahkanuia

Uued kardinapuud ©Nahkanuia

Kui oled millesti sarnasest huvitatud, võta minuga ühendust, jagan meelsasti sepa kontakte.

Veel kohaliku sepa projekte:
Köögimööbli sepised – Nipi Kõrsi köögimööbel valmis ja paigaldatud
Riiulikandurid – Kolm lihtsat riiulit
Kraanikauss – Nipi kraanikauss
Küünlajalad – Sepised

Leave a Reply