Ongi uus külastusrekord – 1847

GAnalytics 18.09.2013

Eks see ole selline väikese koha “uudis”, et Nahkanuia ajaveeb kogus Järva Teataja ja Maalehe abiga eile uue külastusrekordi, kokku 1847 unikaalset külastajat ja 3276 vaatamist. Eelmine rekord sai löödud napi 79 unikaalse külastajaga. Kui ma alguses arvasin, et see saab juhtuma tänu Maalehele, jaguneb au mõlema hundi- või minupärast ka saakali- elik huntkoeralugu kajastanud meediaväljaande vahel peaaegu võrdselt. Möödunud korrast eristas seekordset lugu ka Maalehe kommentaariumis tekkinud elav arutelu juba viidatud loomaliigi osas. Kuigi kõik teised peale nende, kes arvasid fotodel olevat noored hundid, argumente välja ei toonud, võib hea tahtmise juures näha selles maailma rikastavat arvamuste paljusust. :) Niisamuti sai omajagu üllatavat tähelepanu minu ammune kährikupostitus. Üleüldse tundub, et seekord oli uue rekordi sünd vaevalisem ning sõltus korraga mitmest osapoolest ning ristviidetest.

Statistika 18.09.2013 unikaalsed külastused

Statistika 18.09.2013 sisu

Leave a Reply