Hundipildid tõid külastusrekordi

Külastusrekord - 740 vaatamist

Eilne fotodega varustatud lugu huntidest Nahkanuial tõi endaga selle aasta külastusrekordi. 740 vaatamist, valdav osa neist läbi Facebook’i. Minu mäletamist mööda sündis Nahkanuia ajaveebi läbi aegade külastusrekord, 1768 unikaalset külastust ühe päeva jooksul, samuti loodusega lähikontaktist sündinud fotopostitusest, mille korjas üle Maaleht. Muuseas on see fotopostitus heaks lakmuspaberiks aja jooksul muutuvatest väärtushinnangutest. Täna ma ilmselt kährikut niimoodi magama ei jätaks.

Kui ülemine väljavõte on pärit blogi enda süsteemist, siis olgu ära toodud ka väljavõte Google Analytics süsteemist. Seal väidetakse külastusi olevat 746 kuid sellest tähtsam on unikaalsete külastuste arv – 357.

Külastusrekord - 357 unikaalset külastust

Leave a Reply