Müüa telk Nordisk SIOUX

Tahan maha müüa oma kasutult seisva püstkoja tüüpi telgi (NORDISK Cotton teepee tent SIOUX 400 – 8 person ø400x275cm). Panen kuulutuse igaks juhuks ka siia, äkki leidub keegi siinsamas Koeru-Ervita kandis, kes seda endale tahaks. Ülespanek on lihtne, ainsaks peavaluks on telgi keerduma kippuvad pingutusnöörid. Matkale sellega ei lähe, sest tegemist on raske, puuvillase telgiga, mis kaalub 14 kilo ja on pakituna paraja seljakoti suurune. Telki mahub teoorias magama 8 inimest,mina olen seda kasutanud eelkõige tuule- ja vihmavarjuna väiksematel koosviibimistel Nahkanuial. Hind võiks olla 150€ tuuris aga päris kivisse see raiutud ei ole.

NORDISK Cotton teepee tent SIOUX 400 - 8 person ø400x275cm

NB! Üks asi, mis vajab kindlasti mainimist on, et üks telgi sees/põhjas olevatest ristpaeltest on ühest otsast õmblusest lahti. Kasutamist ja ülespanekut see siiski ei sega aga kinni võiks selle küll õmmelda. Ülespandud piltidel ei ole pingutusnöörid, peale kahe, kasutuses. Nende abil saab telgi muuta oluliselt tuulekindlamaks ning likvideerida kõik voldid.

NORDISK Cotton teepee tent SIOUX 400 - 8 person ø400x275cm

NORDISK Cotton teepee tent SIOUX 400 - 8 person ø400x275cm

NORDISK Cotton teepee tent SIOUX 400 - 8 person ø400x275cm

NORDISK Cotton teepee tent SIOUX 400 - 8 person ø400x275cm

2 kommentaari to “Müüa telk Nordisk SIOUX”

  1. marko Says:

    Huvilised saavad alates tänasest teha telgile pakkumisi osta.ee keskkonnas:

    http://www.osta.ee/index.php?fuseaction=item.info&id=37337869

  2. marko Says:

    Telk on müüdud.

Leave a Reply