Ajaloolisi materjale lugejatelt

Täna hommikul helistas mulle üks vanem proua, kelle lapsepõlv möödus Jõekülas Peetri talus, oma vanatädi ja-onu juures. Leidsime üksteist vanadpildid.net vahendusel ning leppisime kokku, et vaatame peatselt ka tema albumi üle.

Ma ei liialda kui ütlen, et igasugune pakutav abi on äärmiselt teretulnud. Kõik abiliste ja toetajate kaudu saadud vanad fotod, kaardid, dokumendid või mälestused leiavad varem või hiljem lugejate või vaatajateni. Üks viimase aja ilusamaid leide, mis jõudis minuni tänu ühele Nahkanuia ajaveebi lugejale, on käesoleva postituse päises. Tegemist on 1915 aasta väga detailse aga ka kaunilt vormistatud kaardiga, mille ulatuslikuma väljavõtte võib leida siit. Üks selle paljudest kasutusvaldkondadest võiks kindlasti olla infotahvlitel, mille koostamise ja paigaldamisega projektiga tahan kindlasti jätkata.

Kui Sinu kodus on mõni vana foto või dokument, anna teada. Teeme sellest koopia ja leiame rakenduse. Iga selline minevikust pärit andmekandja avab ajalugu isesugusel, ainult talle omasel moel.

Nahkanuial sajab taas …

Leave a Reply