Suurem fotoost osta.ee-st

Osalesin korraga mitmel osta.ee oksjonil ja omandasin ca 15€ eest päris mitu vana fotot. Nende väärtus on väike kuna esialgu on teada vaid see, et need on üles võtnud Koeru fotograaf Martin Öömann. Aga kui ma juba olen võtnud endale sellise missiooni korjata kokku kõik “laokil” kodukandi vanad fotod, siis ei pea ma väljakäidud raha paljuks. Muidugi, kui keegi leiab, et tegemist on väärt ettevõtmisega, on annetused endiselt teretulnud! MTÜ Nahkanuia arveldusarve on 221045230148.

Mõne foto pärast tekkis isegi konkurents kuigi ma ei saanud päris hästi aru miks. Miks peaks kedagi huvitama foto tundmatutest inimestest? Või polnud need inimesed tundmatud? Õnneks ei kerkinud hinnad väga kõrgele, sest siis oleksin mina loobunud.

3 kommentaari to “Suurem fotoost osta.ee-st”

  1. einar Says:

    Need ei olnud üldse võõrad inimesed. Mõnel fotol olid väga lähedased sugulased ja mitmel ka tuttavad Liigvalla inimesed

  2. einar Says:

    Nendel fotodel polnud üldse tundmatud inimesed. Seal olid mitmed Liigvalla elanikud.

  3. marko Says:

    Tänan Einar selle kommentaari eest! Kas aitad neid inimesi identifitseerida? Fotodega postitus: http://www.nahkanuia.net/?p=6702

Leave a Reply