Palgivedu Nahkanuial – mis saab teest?

Palkide äravedu Nahkanuial sai täna hoo sisse nagu ka vihm. Seda viimast kallas vahelduva eduga sisuliselt terve päeva. Vahepeal nagu oavarrest, nii et kõik oli ümberringi hall, siis jälle tibutades. Nagu sellistel puhkudel ikka, muutub siis maapind pehmeks ja mured saavad alguse. Aga mõned inimesed ei õpi ja mõned ei tahagi seda teha.

Alljärgnevalt on lugeja ees neli kronoloogilises järjekorras salvestatud videot. Suurem osa, mis mul öelda, on öeldud nende videote taustaks (alates teisest videost). Valla tähelepanu tahan juhtida täna viimasena ja kõige lootusetumalt kinni istunud autojuhi sõnadele, kes arvas, et ma võiksin koju minna, sest see on valla tee (tegelikult oli ta eratee, küll mitte minu aga siiski, peal)!! Järelikult võib valla tee peal teha seda, mis iganes pähe tuleb! Milline loov suhtumine!

2 kommentaari to “Palgivedu Nahkanuial – mis saab teest?”

  1. vihmamets Says:

    Kui traktor kohe võtta on, võib täiesti suvaliselt rekkaga sõita, ka kraavi – saab kohe välja tõmmata.

  2. marko Says:

    Kui see pole irooniaga öeldud siis olen 100% nõus. Sellisel juhul oleksid kahjud minimaalsed ja vedada saaks praktiliselt ilmast sõltumata. Ainult, et autojuhid on oma võimetes nii kindlad või siis liiga läbematud ja hakkavad meeleheitlikult ratast keerutama. Väljaveo traktori intervall on päris pikk, nad ei jõua seda ära oodata ja peavad enne ikka kõik muu järgi proovima.

Leave a Reply