INFOTAHVEL: Preedi mõis

Preedi mõisa kohta käiv infotahvel sai õhtul paigaldatud. Käsime seda paika panemas lausa kahe mehega, sest Mati oli mul kaasas. Tema tegi ka alloleva foto.

Ma praegu veel lähemalt ei näita, et mitte homme Preedi külapäevale minejate üllatust rikkuda. Muidugi, palju neid ikka on, kes seda ajaveebi loevad. Aga siiski. Pealegi pole mul infotahvlit pildifailina.

Hea uudis on ka see, et QR koodid töötavad ja nende all on pisut teksti. Midagi, mida infotahvlitel pole kajastatud. Nii et võtke oma nutitelefonid infotahvleid vaatama minnes kaasa ja hoolitsega, et need oleksid vastava rakendusega varustatud.

Tänada tahan Naturali, kes andis tahvli jala ja raami materjali mulle tasuta! Samuti tänan Van Der Prindi inimesi, kes töö olid kiiresti nõus valmis tegema. Ehk leidub homsel külakogunemisel ka neid, kes on valmis selle eest annetust tegema. Abiks ikka. NB! Annetust saab teha ka interneti teel MTÜ Nahkanuia arveldusarvele 221045230148.

Homseni!

Leave a Reply