Võidujooks ajaga

Valmistasin mõlemal nädalavahetuse päeval ette järgmise infotahvli materjali. Preedi külal on tulemas külapäev ning mulle tundus sobiv hetk olevat paigaldada ürituse toimumise kohale, Preedi mõisa ette, tahvel, millel mõned vanemad vaated ja pisut teksti. Materjal on kujundajale saadetud ning ma loodan, et ta on nõus tähtajaga vastu tulema. Seda enam, et kujundust ennast pole vaja enam välja mõelda, see on olemas. Annan jooksvalt teada projekti edenemisest. Kannatamatutele pilguheit kasutatud fotodele ja muule materjalile.

3 kommentaari to “Võidujooks ajaga”

  1. Romeo Koitmäe Says:

    Olen pisut kannatamatu, paremal alumises nurgas olev pilt, mis seal kujutatud on?

  2. marko Says:

    See on Kircholmi lahingut kujutav maal. Lahingu olulisusest ja seoses Preediga võid lugeda näiteks postitusest “Salaspilsi lahing“.

  3. Siret Says:

    Sa oled ikka väga tubli, et nii lühikese ajaga nii palju jõudnud oled, Suur tänu Sulle:)

Leave a Reply