Vardja infotahvel v2

Vardja infotahvli parandatud versioon on lugejate ees. Tekste, peamiselt fotoallkirju, on muudetud kompaktsemaks, muutunud on logode paigutus ja päise värv. Kokkuvõttes jäi tahvel praeguses versioonis pikkuses lühem. Mõned muudatused saavad enne valmistamist toimuma veel. Pisut muudan teksti ning vanadpildid.net logo liigub üles, fotode vasakpoolse tulba lõppu.

Käisin ka Vardjal ja “mõõtsin” oma telefoniga tahvli planeeritavas asukohas ära GSM levi. Kasutatavaks telefoniks oli iPhone 4S ja operaatoriks EMT. Nagu allpool oleval ekraanipildil võib näha, oli 3G kenasti olemas ja vähemasti Facebook avanes. Usun, et sellest piisab ka lihtsas html keeles veebilehe vaatamiseks.

Tuleva nädala alguses lasen teha ära viimased muudatused ja usun, et reedel saan selle Vardjale üles panna.

Leave a Reply