Maailma parim mutilõks

Hiljuti vaatasin Koeru ehitustarvete kaupluses järjekordset, uue konstruktsiooniga mutilõksu, ja mõtlesin, kas mul on seda vaja. Ostuni ma tookord siiski ei jõudnud, sest katsetused olemasolevatega on võtnud isu uute, väidetavalt tõhustamate, lahenduste vastu ära. Leides õuemurult taas surnud muti, jõudsin arusaamisele, et mul juba on parim olemasolev mutilõks – Mats.

Matsi (ja Tuti) kontol on praeguse seisuga 7 mutti ja muru kasvab. Nende püütud muttide (ja hallrästaste) arvel olen ma valmis neile andeks andma ka need mõned murtud väiksemad laululinnud ning lõhkikistud telgi. Viimane juhtus juba mõnda aega tagasi ja ma kandsin oma laitmatult hoitud Fjällräven Akka 3 sisuliselt maha. Saaksin parandada küll aga see ei oleks enam see.

Kui ma õhtul verandal istudes selle postituse mõtte peale tulin ja Matsi pildistama asusin, ronis ta hoopis minu seljale ja jäi sinna mõnusalt magama. Nii Maarja meid pildistaski, mind ja maailma parimat mutilõksu.

5 kommentaari to “Maailma parim mutilõks”

 1. Janno Says:

  Pead meile ka oma liikuvat mutilõksu laenama. Mutid on ikka nii palju kahju teinud,et muru on nagu kuumaastiks varsti

 2. marko Says:

  Sellise lõksu saad loomade varjupaigast. Laenamisega läheb raskeks, vaba hing ikkagi.

 3. Margit Says:

  Meie Rääbis hakkas eelmisel sügisel mutihunnikutes oma asju ajama, aga see vihastas tegelased nii välja, et kevadel oleks võinud ümber maja kartulid maha panna. Ja põhimõtteliselt praegu ka.

  Seega- antke talle üle põllu suund kätte, ehk uitab vaba hing siiapoole ka ;)

 4. Jaak Says:

  Tere.

  Siin ka hea info, mutimees siin infot jagamas:

  Ma ise soovitan seda mutilõksu:
  http://www.mutiloks.com püüdsime eelmine aasta mitu pahalast kinni.

 5. marko Says:

  Tänan Jaak, kavatsen selle lõksu järele proovida.

Leave a Reply