Nahkanuia ekstreem

Selline naljakas vahejuhtum leidis aset eile kui õemehe ja õetütrega Vardjal ujumas käisime. Tegemist oli spontaanse õnnetusega, mis oli ettekavatsetust kaugel. Mul ju aastaid ka üksjagu turjal, et selliseid poisikesetempe teha! Tahtsin lihtsalt lombist muda pritsides läbi sõita aga välja tuli hoopis midagi paremat. :)

Kukkumise põhjust illustreerib ilmekalt lompi kinni jäänud plätu, mille pidin käega mudast välja urgitsema. Üldiselt oli tee seisukord väga halb, igatahes süütutele ratturitele küll! Rohkem pilte meie ujumaskäigust ja tee olukorrast leiad siit.

Juhtunu illustreerib ilmekalt ohte, mis Vardja teel liikujaid ees ootavad. Kui karu möödakäijat ei varitse, võib teeline niisama lihtsalt põhjatusse mudalompi uppada. Huh, hea et tee sel sügisel korda saab! :)

PS! Telefon jäi kukkumisest ja veekahjustusest siiski terveks, võite mulle endiselt helistada!

Leave a Reply