Nädalavahetus fotodes

Kirjutamise asemel vaadake seekord parem pilte. Osa neist on tehtud jooksvalt mobiiltelefoniga ja teised täna Arvo Nikon D200-ga.

Möödunud nädala kolm päeva oli Nahkanuia naispere Tallinnas lastehaiglas, et leida ja kahjutustada Matilde kehas olnud ohtlik bakter. Bakterit polnudki ja siin on Matilde haiglast lahkudes, väsinud aga terve kui purikas.

Kure1 talu taastamistööd käivad täie hooga. Samaaegselt vahetatakse katust ja valatakse sauna vundamenti.

Nahkanuia noorperemees ja tema tädipoeg rasket maatööd tegemas. Käsil on okastraadi maa seest välja sikutamine.

Peremees ja sulane lõunauinakut tegemas. Koer elab meil praegu saunas. See on oluliselt maandanud pingeid, mis tekkisid kutsika täieliku “põiepidamatuse” tõttu. Polnud vahet, mis kell ma tõusin, ikka oli ta jõudnud köögi põrandale loigukese teha. Hetkel on meie läbisaamine väga hea!

Minu ema ja vanaema abiga sai laupäeval vihmasadude vahele peenramaa taaskord korda tehtud.

Suur ja väike Tilde. Tuli välja, et minu vanaema Velda hüüdnimi lapsepõlves oli Tilde aga just nii kutsub Matildet ka Maarja. Lisaks hüüdnimele on mõlemale omane ka äärmine uudishimulikkus! Matilde käänab või pea otsast, et teda huvitavat inimest, olukorda või mida iganes näha. Kujundlikult kõneldes teeb vanaema sama. :)

Tänase päeva pildid laadisin üles oma veebialbumisse. Külas käisid meil Arvo, Mari-Ly, Laura ja Marten. Ilm oli ilus ja kui väike hoovihmasabin välja jätta, soosis väljasolemist.

  1. Liivo elamine []

Leave a Reply