Nahkanuial kõik haiged

Oleme kõik Nahkanuial haiged. Algas see kõik Matist, kes jäi kohe koolivaheajale asudes sarlakitesse. Kui temaga peaaegu ühele poole saime, haigestusid Maarja ja Tilde peaaegu samaaegselt. Neil on lihtsalt kõrge palavik, halb enesetunne ja Maarjal kõigele lisaks peavalu. Ja lõpuks, algusega üleeile hommikul, olin ka mina rivist väljas ja olen seda siiani.

Sellist asja pole varem olnud, et me kõik koos niimoodi alla anname. Kõige hullem on see, et meie mõlemad Maarjaga olime eile õhtul ja täna hommikul täiesti rivist väljas. “Õnneks” saab Mati suhelda läbi veebi õepoeg Tommiga ning mängida temaga koos Minecraft nimelist mängu ja “õnneks” polnud ka Tildel tulenevalt kõrgest palavikust suuremat lusti midagi teha. Saime kuidagi hakkama.

Praegu naispere magab ja ärkab loodetavasti üles tervemana kui uinudes. Mati suhtleb Tommiga ja mina lihtsalt olen. Viimati kraadides oli mul küll üle 37º palavik aga see on käkitegu võrreldes eilsega. Ehk oleme homme suuremas osas päris korras.

One Response to “Nahkanuial kõik haiged”

  1. marko Says:

    Midagi pole vähemalt minu ja Maarja jaoks paremaks läinud. Veidi aega tagasi kraadides hakkas palavik minul lähenema 38-le ja Mann pole juba paar päeva korralikult püsti saanud olla.

Leave a Reply