Kust osta köögitehnikat?

Seoses Nipi Kõrtsi köögimööbli peatse valmimisega (alumise osa ülespanek toimub täna), puutusin põgusalt kokku köögitehnika võlumaailmaga. Mulle meeldib osta kõike seda, millest ma ise suurt ei tea, spetsialistidelt. Seepärast eelistan kauplusi ning ärisid, mis on selge rõhuasetusega kindlale valdkonnale. Kodutehnika osas on üks selline E-Lux Mustamäe teel. Ja kuigi mul pole midagi selle vastu, et maksta parema teeninduse ja valikuga ettevõttes sama toote eest pisut rohkem, ei meeldi mulle hinnavahed, mida ei õigusta ka maailma parim teenindus. Kuigi E-Lux tootevalik on hea ning teenindus proffessionaalne, leidsin lõpuks, et sealt ka suure soodustusega ostes olen kaotaja. Kaks näidet.

Ühe ja sama integreeritava AEG pliidiplaadi hinnavahe E-Lux ja Euronics kauplustes on täpselt 100 eurot. Seega oleksin ma olnud kaotaja ka siis kui oleksin nõustunud E-Lux kaupluses 80 eurose soodustusega!

Ühe ja sama integreeritava AEG ahju hinnavahe E-Lux ja Euronics kauplustes on 36 eurot. Vahe on küll väiksem kui pliidiplaadi puhul aga siiski selgelt tuntav.

Seega vastates postituse pealkirjas toodud küsimusele eelistan ma kahest toodud tehnikakauplusest ostukohana kindlasti Euronicsit kuigi teenindus ja teadmised tootest ei vasta seal mingisugustele standarditele, seda vähemasti suure osa klienditeenindajate osas. Aga on ka häid müügiinimesi ja selliseid olen seal samuti kohanud.

Leave a Reply