Merjamäel

Nüüd on siis sel talvel ka Merjamäel käidud. Matilde oli Paides vanaema juures ja vahetuslaps Kimberly juba piisavalt suur, et traditsioon kaasa teha.

Lund oli meeletult. Palju rohkem kui kodu juures tundub. Seetõttu ei tulnud meie liud pikad aga nalja sai sellevõrra rohkem. Proovisin teha sõidu samast kohast kus möödunud aastalgi aga seal takistas sõitu lisaks lumele ka pealkasvav võsa. Eriti kaugele ei jõudnud.

Pildid ise on minu Picasa kontol ja neid võib näha siit. Ülaloleva video miksisin kokku Windows Live Movie Maker abiga ja lisasin sinna ühe väga ilusa käepärase loo. Kuna olen selle loo ise ostnud ega ei kavatse selle esitamisega raha teenida, ma väga ei põe, et selleks Autorite Ühingult luba ei küsinud. Mäletate, kunagi küsisin ja see jäigi lahtiseks.

Ja lisaks veel paar videod.

Leave a Reply