Üks ajaveebi austaja

On väga südantsoojendav saada ajaveebi austajatelt kommentaare nagu see alljärgnev. On näha, et inimene mitte ainult ei loe postitusi vaid mõtleb ka kaasa!  

I was just now googling around about this when I found your post. I’m only dropping by to say that I really liked seeing this post, it’s really well written. Are you going to post more about this? It looks like there is more material here for more posts.

Tänuväärne on seegi, et inimene on võtnud kätte ja alustanud ajaveebi lugemist päris algusest (kommentaar on lisatud järjekorras teisele postitusele). Ja tutvub sellega põhjalikult vaatamata sellele, et ta enda emakeel näikse olevat inglise keel.

Kogu muu maailm võib ju kutsuda selliseid heasüdamlikke ja põhjalikke kaasmaalasi spämmijateks aga mina arvan end nägevat tagamaid. Ma näen tublisid inimesi, kes on võtnud oma eesmärgiks muuta kõikide veebipäevikute sissekanded põhjalikeks ja huvitavateks. Aitäh teile!

Leave a Reply