vanadpildid.net varsti ehk esitlemiskõlbulik!

Kell on palju, peaksin magama aga läksin vanadpildid.net uue tehnilise lahenduse uurimisega hoogu. Keskkond on praktiliselt valmis aga vajab siiski putitamist ega ole 100% kasutuskõlblik. Kui mõningatele visuaalsetele vajakajäämistele võiks ehk isegi esialgu läbi sõrmede vaadata, siis piltide üleslaadimisega seonduv on hetkel veel ebamugav ning mitmed käsud vajavad ebameeldiva üllatusena ülekirjutamist. Mul on hea meel, et ma ei hakanud arendajate nõuande järgi vanu fotosid veel ümber kategoriseerima ega muid muuatusi tegema. Sellises staadiumis nagu keskkond praegu on, tuleks mul hiljem kõik pildid erinevatel põhjustel uuesti üle käia aga mul ei ole selleks aega. Fotosid on ju ligi 600! Seepärast ei ole ma ka huvitatud pooliku lahenduse ülevõtmisest vaid ootan kuni see töökõlbulikuna minuni jõuab. Kui jõuab!

Kuna projekt venib ning ma ei tea täpselt selle venimise põhjuseid, olen korduvalt kaalunud projektist loobumist. Südamepõhjas muidugi soovin, et projekt valmis saaks aga ma olen väsinud olemast ei tea mitmes prioriteet ning ainult ootama. Käesoleva nädala alguses lubati ära teha suurem osa muudatustest aga praegu on nädala teine pool ja osa neist on endiselt lõpetamata. Masendav.

Loodan siiski parimat, sest olen uude keskkonda laadinud juba üles põnevaid vanu fotosid. Visake teiegi alloleva väljavõtte kaudu pilk vanadpildid.net tulevikku, mis tehtule tuginedes on minu arvates vägagi pädev arendus. Ma väga tahan seda projekti elusuuruses esitleda septembris.

 

2 kommentaari to “vanadpildid.net varsti ehk esitlemiskõlbulik!”

  1. Romeo Koitmäe Says:

    Jään huviga ootama, õnneks september ei ole enam kaugel :)

  2. marko Says:

    Tõelistele huvilistele anna praegu veel siin teada, et vanadpildid.net uus tarkvara on avalik ja kasutuskõlblik kuid minu jaoks siiski mitte veel esitlusvalmis. Palju on veel vaja teha ja timmida.

    Aadress: http://vanadpildid.net

Leave a Reply