Müüa palksaun 6×5 m

Naabrimees, ametilt puusepp, pakub müügiks palksanua mõõtudega 6×5 meetrit. Miks mitte abiks olla ja see kuulutus siia üles riputada! Äkki leidub sellegi ajaveebi lugejate hulgas keegi, kes vaatamata rasketele majandusoludele endale midagi sellist otsinud on.

Mul ei ole selle konkreetse müügil oleva sauna pilti aga on enda sauna pilt (samuti 6×5 meetrit + veranda). See on tehtud sama mehe poolt 2007 aasta kevadel ja mis puutub selle kvaliteeti, siis mina olen rahul. Sain täpselt sellise nagu soovisin ja praegu, kaks aastat pärast ülespanekut, pole endiselt tulemusele midagi ette heita.

Mina tellisin oma sauna koos sarikate, uste ja akendega. See võib olla abiks neile, kes samuti soovivad osta täiskomplekti. Minu teisele naabrimehele Kaljule pani Kuldar, nii on tema nimi, püsti ka hoone vundamendi. Seega on võimalusi palju ja teenusepakkuja saab hakkama pea kõigega.

Kui nüüd keegi juhtub asja vastu huvi tundma, tuleks hinna ja muu osas ühendust võtta otse Kuldariga telefonil 56680522. Ja kui praegu ei ole aeg ostuks soodne, tasub vaadata tulevikku. See ei ole kindlasti viimane Kuldari ehitatud saun!

6 kommentaari to “Müüa palksaun 6×5 m”

 1. monika Says:

  Väga armas :) Praegu võtab majavammivastane võitlus kõik rahad ja rohkemgi veel, aga jätan selle info kindlasti meelde. Harva näed ju asju, mille suhtes kohe selline äratundmistunne tekib :)

 2. Juhan Says:

  Oleks Kuldar Sul palkosa ostakohe hinna üles lubanud panna, oleks kommentaarium ilmselt suurem… võtaksin sõna siis.

 3. marko Says:

  Tema ei lubanud ega keelanud. Sellest hoolimata pidasin siiski paremaks kui ostuhuviline seda temalt endalt küsib. Ma ütleksin, et mulle tundus see hind küll väga soodne!! Naljata! Mina ostsin oma sauna kallimalt.

 4. huviline Says:

  Kas oleks võimalik selle ehitaja meiliaadressi ka saada palun?

 5. marko Says:

  Saatsin Kuldarile SMS-i palvega mailiaadressi järele. usun, et ta müttab praegu kusagil metsas tööd teha ja seepärast ei vastanud ta ka minu kõnele. Teine võimalus on Sul muidugi talle helistada ja see ise küsida. Tema gsm on 566 80 522.

 6. marko Says:

  kuldarka@hotmail.com

  Kõigile huvilistele täna ja tulevikus Kuldari mailiaadress!

Leave a Reply