Just minu mõtted …

Koeru volikogu on umbusaldamas revisionikomisjoni esimeest. Sellega seoses ka tänases Järva Teatajas väike nupuke pealkirjaga “Liigne agarus jätab komisjoni esimehe ilmselt kohata“. Kuna koerufoorum.net hetkel maas, siis avaldan Nahkanuia ajaveebis Kaareli kommentaari JT artikli kommentaariumis. Just minu mõtted! Rasvane tekst minu valikul.

Kaarel
08.02.2011 12:01
Huvitav lüke muidugi koalitsiooni poolt, et niigi pihta saanud eneseväärikusele veelgi tuld lisada siis hakata veel ainuvõimu kindlustama teisiti mõtleva revisjonikomisjoni esimehe umbusaldamisega.

Millised lepingud siis ikkagi küsimusi tekitavad ja kas need vaadatakse vallavalitsuses, mis on KK otsuste järelvaataja, üle? Samas ei ole seal enam tegemist erapooletu otsusega kuna direktor on nii juht kui läbi koalitsiooni enese järelevalvaja.

Lisaks millal Tiit Kalda poolt viidatud kontrollimised on läbi viidud ja millised on tulemused? Kas selleks on olemas ka protokollid või muud auditid, millega saab avalikult tutvuda?

Leave a Reply