Küttepuuvarud taas täiendatud

Nagu arvata võis, Kult ja Häving täna välja ei ilmunudki. Kohalikele pole see kindlasti üllatus, et kaksikud Ervita-Allkülast enda antud lubadused täitamata jätavad. Mina käitusin aga nagu loll, sest ainult loll õpib iseenda vigadest. Rumal on panna lootus inimestele, kelle usalduskrediit on olematu ning kes on seal kus nad parajasti on. Nii saidki minu tänase päeva toimetused hommikul kohe sassi löödud ja selle asemel, et toas riiulipaigaldusega tegeleda, tassisin hoopis puid.

Vähemalt on positiivne, et selleks korraks on mure küttepuudega lahendatud, tassimine on selle kõrval väike mure. Mõnus on kuulata metsakuivi kuusehalge pliidi all praksumas, hoopis teine tunne kui lepaga.

Töö, mille tegid Peetri kandist pärit mehed, oli kiire ja korralik. Soovitan neid kõigile! Kontakti leiate koerufoorum.net keskkonnast teema Kuulutused alt.

Et ma jõudsin varju alla kanda ainult ahjupuud ehk ülal fotol vasakpoolse kuhja, pakun ma mõnel kohalikul võimaluse natuke raha teenida. Kui keegi leiab, et ta tuleval teisipäeval oleks nõus mõõduka tasu eest puid taamal olevasse aita kandma, andke palun mulle teada. Minu telefon on 5125240 või saatke mail aadressil marko [at] hong.ee. Tasu lepime kokku siis!

One Response to “Küttepuuvarud taas täiendatud”

  1. Janno Says:

    Neil tegelastel on kindlasti sünnipäevade tähistamised kuna mõlemal minu teada detsembris tähtpäev. aga jah suurem on ikka see protsent,et nad jäävad tulemata kui kohale saabuvad.Parem kohe arvestada,et suurem võimalus on endal see töö ära teha kui nad sulle appi tulevad

Leave a Reply