Isadepäevaõhtu lasteaias

Eile jäi meie õhtune ujumistrenn ära, sest Mati rühma lapsed olid isadele ette valmistanud väikese etenduse. Lapsed laulsid ja lugesid luuletusi ning lõpuks tuli veel võistelda. Esimene võistlus oli puhas jõudemonstratsioon, kus isad pidid minuti jooksul võistlema poegadega kätekõverduste tegemises. Selgus, et sellise ebavõrdse võistluse idee kutsus ellu minu enda poeg! Teine võistlus oli õnneks kõigile. Isad pidid koos lastega 2 minuti jooksul joonistama emme pildi. Vaatamata asjaolule, et olime esimeste lõpetajate seas, sai tulemus sedavõrd loomutruu, et kasvatajad kahtlustasid meid sobi tegemises, arvates, et andsime üle foto. Võistluspinged maandasime rühmaruumis tervisliku salati, viinamarjade, pirnilõikude ja morsiga. Üritust jäävad meenutama fotod ja kaks vahvat joonistust!

Sellel joonistusel on Mati kujutanud oma peret. Truuper ununes küll välja aga see-eest on meiega suur mesilane ja taevas lennuk. Viimase olemasolul on kaks põhjendust: pidevalt Nahkanuia kohal taevas kulgevad raudlinnud või siis emme ja õe sõit Egiptsusesse, mis samuti toimus lennukiga. Mustad jooned minu rinnal ei pidavat olema karvad vaid need juhtusid “kogemata”. :)

Ja siin siis on foto, vabandust joonistus, meie emmest.

Leave a Reply