andres33

Mul rõõm esitleda üht minu arvates koerufoorum.net läbi aegade parimat postitust. Selle autor on salapärane andres33 ja seekord kommenteerib ta teemat “Volikogu mandaat“. Millegipärast tundub mulle see postitus olevat väääga tähendusrikas, seda nii mitmeski mõttes … Aga seniks nalja. Lugege (tähelepanelikult) ja mõelge!

Ma mõtlesin,et küsin ühte asja,kas admin on mõelnud mis siis saab kui see foorumi värk kinni pannakse.Üldiselt tahan natuke selle mandaadi kohapealt teiega rääkida.Nimelt saades ühest kommist teada valijate arvud hakkasin siis enda arust ka tegelema poliitikaga.Ma esialgu pean tunnistama,et on haridust ainult kuus klassi,kuigi võin uhkusega öelda,et seitse talve käisin koolis.Niisiis hakkasin arvutama: kõigepalt võtsin VL Ühtne Koeru ja liitsin Nagla hääled siis panin vastu VL Koduvald pluss üksikkanidaat pluss IRL miinus Nagla hääled.Õnneks olid arvud olemas seega 548+X on suurem kui 340+118+297-X (X on Nagla hääled).Seega koostöö teatas,et tgutsetakse enamuse nimel.Ma ei saanud aru kuidas saab väiksem number olla enamus.Hämming oli nii suur,et kaks päeva käisin tööl olles täielikus transis,koleegid juba arvasid,et olen haige.Ma ei julenud enda rumalusest neile rääkidagi.Teisel õhtul tulin koju ja otsustasi,et teen endale selgeks selle asja.Ma tegin lihtsa asja:mõtlesin välja konkreetse ühiku ja panin igale lambale numbri peale ühele tee poolele panin VL Ühtne Koeru + Nagla lambad ja teisele poolele panin ülejäänud.Panin nad Piibe maanteele suunaga Jäva-Jaani poole,et las lähevad suhteid naabritega lahendam.Tee peale panin Volikogu liikmed,et nad näeksid kellel on suurem kari,kellelt saab rohkem villa,rohkem liha ja rohkem järglasi.Nüüd muidugi kui ma neid numbreid veel vaatasin siis sellest karjast ju osa istus hoopis laudas,sõid ja jõid rahulikult.Milleks minna õue,seal sajab ja kiiresti läheb pimedaks.Seda arvu ma välja tuua ei oska kuna üle tuhande ma arvutada ei oskagi.Ärgu nüüd keegi võtku seda isiklikult,ma vabandan kõigi ees keda solvasin või keda solvan edaspidi,nimelt ma olen ka Koeru valla kodanik seega ühe kolmest karja liige.Tuttavad ütlevad minu kohta,et ma olen rumal,kuid mul pidavat olema hea süda.Seega me andsime valimistel mandaadi ja ikkagi võis vähem hääli saanud seltskond teha mida nad tahtsid ja isegi tulid selle peale,et nemad esindavad enamust,mille kohta saab öelda, nad eksivad kuid on õigel teel.Selles valguses on täiesti ükspuha,kas minu hääl ostetakse kahe pudeli õlle eest,mingi nänni eest,kirjutatakse mõneks ajaks uhkesse elamisse sisse või ma arvan,et vaat see mees muudab ehk midagi.Kuidas küll nii saab olla?

Leave a Reply