Teade ajaloohuvilistele!

Ajaloohuvilistel soovitan soojalt Nahkanuia ajaveebi jälgida. Saatsin eile mõne küsimusega maili Kalle Kroonile, ajaloolasele, kes on muu hulgas kirjutanud ka minu ajaveebis käsitlemist leidnud põneva raamatu “Kolme Lõvi ja Greifi all Põhjasõjas”. Kiiresti laekus väga põhjalik vastus, millele järgnes teisigi. Selgus, et Kallel on Nahkanuia, eriti Vardja ja Haava taludega ka oma isiklik side, mistõttu huvi siinset ajalugu selgitada on kahtlemata mõlemapoolne. Kuna mina viisin täna oma arvuti rikke tõttu remonti, olen sunnitud Kalle vastustega põhjalikuma tutvumise jätma homsesse päeva kui selle jälle tagasi saan. Kõigile teistele soovitan seniks üht Kalle pikemat vastust minu postitusele “Krüger Tönnost ja teistest” all. Tegemist on väga huvitava infoga! Lugege kindlasti!

Leave a Reply