Müüa kreissaag

Müün maha oma kreissae. Sain selle omal ajal ühe ostuga kaasa ja kuna ma arvasin, et hakkan seda kasutama, vedasin sae Nahkanuiale. Nüüd kus saag on vähemasti paar suve (katte all) seisnud ja ma olen mõistnud, et minust selle kasutajat ei saa, otsustasin ma ta maha müüa. Et saag täna sünnipäevaks mõeldud spordimängudel ette oleks jäänud, sai see kolmeks lahti võetud. Need kolm osa on: raam koos kettaga, mootor ja toitejuhe. Tahan müüa kogu selle krempli huvitatule koos ja rahasumma tuleb pakkujal endal välja mõelda-käia ning arvestada sisse riistapuu oma kuludega äratoimetus.

Ma ei oska öelda, kas saag on töökorras või mitte, sest pole seda viimasel ajal proovinud. Ta oli seda kui ma ta endale tõin aga kuna vahepeal pole keegi seda kasutanud, võib olukord olla vabalt ka vastupidine. Ja tema (mitte)töökorras olekut saab kontrollida alles pärast juppide kokkupanekut.

Kui on huvilisi, võtke minuga ühendust marko [at] hong.ee või telefonil 51 25 240.

Leave a Reply