Danone Smile

Õetütar Kimberly on ühe minu tehtud fotodest, mis sai tehtud meie sellesuvisel kanuumatkal Põltsamaa jõel, üles laadinud Danone Smile nimelisse fotokeskonda. Otsitakse siis nagu nimigi ütleb kõige ilusamat naeratust. Kui lugeja kade ei ole ja foto meeldib, võib ta sellele oma hääle anda (ilma viiteta ju sellistesse keskkondadesse ei satu!). Mina juba andsin. :)

2 kommentaari to “Danone Smile”

  1. marko Says:

    Kimmul on juba 10 häält. See on hea tulemus. Jama on see, et fotot ennast on raske leida. Selleks peab minema kategooriasse “Parimad fotod” ja sealt otsima. Praegu on ta foto lehel 31 aga nihkub pidevalt tahapoole mida rohkem fotosid üles laetakse.

  2. kimmu Says:

    niinunnnu sinust . :D

    ei , teglt ka tänks .

    jja tulge meile külla millalgi . ;)

Leave a Reply