Vabandan!

Midagi on mu sees rikkis, et lugusid ei tule. Emotsioone on küll aga need kestavad vaid hetke ja kaovad siis jäljetult ja igaveseks. Näiteks nagu ükspäev kui Tallinna sõitsin, mõlgutasin mõtteid postituse üle, mis oleks pidanud kandma pealkirja “1+1”. Tagantjärele suutsingi meenutada ainult seda ja veel, et oli kolm mõtet. Aga millest ma mõtlesin – ei tea!

Reedel sain siiski kaelast ära ühe suure asja. Nimelt sai makstud täisulatuses Vardja tee rekonstrueerimise eest esitatud arve. Nüüd tahaks saada siia tehtut üle vaatama valla esindaja ja seejärel tuleb kiirustada PRIA-le dokumentide esitamisega. Kuna PRIA osalusele on võetud pangalaen, tiksub sealt armutult intress, mis paraku on puhas minu kulu. Üldse on kogu see ettevõetud teeehitus olnud üks paras peavalu ja ma endiselt murran pead, kas seda üldse kellelegi tarvis on läinud!?

Ja rohkem ei tule tänagi … Vabandan!

6 kommentaari to “Vabandan!”

 1. Hannes Hunt Says:

  No mina,kui kormoran,tunnen küll selle tee kasulikkust,puht isiklikult ja omakasupüüdlikult.Samas on mul ka üks idee,mis võib-olla polegi originaalne,kuid vajalik kalarikkuse suurendamiseks.Sellest hiljem.Aga kett hoia ikka ees.Siis ei saa röövikud toimetama.

 2. Endrik Says:

  See ketijupp nüüd küll ühtegi röövikut eemal ei hoia.
  Pigem on puhta mõttega turistil elu abamugavaks tehtud.

 3. marko Says:

  Endrik, eelmine kommenteerija ongi “turist” ja nagu näed, ei tunne ta ennast sellest kuidagi puudutatuna.

  Puhta mõttega turisti” elu ei tee ükski kett ebamugavaks. Tema saab aru, milleks seda vaja.

  Millisest turistist on üldse jutt? Kas ka Koeru taga olevate terviseradade kasutamine ainult jooksjate, suusatajate, kepikõndijate ja muude tervisesportlaste poolt on nende või siis Sinu sõnastuses “turistide” ahistamine?

 4. Toomas Says:

  Pigem on tegemist laiskusega (või ei jaksa), kui ei suudeta oma 2 km jala käia või rattaga sõita… ei peagi igale poole autoga ligi saama, minu arvamus.

  Ja mina ikka ei mõista, miks inimeste poolt nii suur nurin..
  tundub, et see väike teejupp on olulisema tähendusega kui Tallinn-Tartu mnt, kuhu peab ilmtingimata pääsema.

 5. Hannes Hunt Says:

  Mind kah huvitab,et mis asju inimesed seda teed mööda ajasid varem,kui mülkarada veel lahti oli.Mida seal heinamaal tehti?Ja mida siis nüüd teha ei saa?

 6. Kalle Kroon Says:

  No mis asju seal ikka aeti- Must Peeter käis kolhooside ajal seda teed mööda traktoriga jõel põhjaõngi panemas jms.

Leave a Reply