Kaotatud t-särk, leidjale vaevatasu

Kaotasin täna Väinjärve parklast ära sõites oma t-särgi. T-särk on roheline, M suurus, rinnal tekstiga “PUNAKHA BHT” ja tiigri näoga. Tähed on särgile peale õmmeldud, tiiger tikitud. See Timberlandi särk on mulle oluline ja ma olen valmis ausale leidjale maksma vaevatasu. Kuidas oleks 100 krooniga!?

T-särk ununes järve äärest lahkudes (mulle omaselt) auto katusele ja pidi millalgi katuselt maha lendama. Kas see juhtus kohe järve ääres või hiljem Ervital, ei oska öelda. Sõitsin mitu tundi hiljem tee läbi aga särki ootuspäraselt seal polnud. Igaks juhuks ütlen ära, et sellist särki Eestis rohkem ei ole ja pahatahtlikul leidjal ei maksa sellega Koeru peale jalutama minna. Kui nüüd keegi teab sellest särgist midagi, helistage palun mulle telefonil 5125240. Tulen ise järele, sada krooni näpus.

Leave a Reply