Sugulaste suvemaja

Nädalavahetusel tegime perega retke Lõuna-Eestisse sugulaste juurde. Nende suvekodust on siin ajaveebis mõned fotod juba avaldatud aga kuna palju on muutunud, olgu siin ka uus fotoseeria.

Ilmaga meil vedas. Pisut tuuline aga päikesepaisteline päev kaugel kodust oli just see õige ja vajalik vaheldus. Lisaks saime meie Matiga käia väikese rabajärves keha kastmas. Vesi polnud küll väga soe aga ka mitte külm. Seal kus veekihid vettehüpetest segamini polnud, oli täitsa mõnus ujuda. Meie väike poja võttis vettehüppeks nii korralikult hoogu, et kukkus teiselt poolt sillalt maha. :) Pesamunagi nautis veemõnusid ja kriiskas iga kord kõrvulukustavalt kui tema paljad jalad veest välja tõsteti.

Päeva lõpetas perenaise poolt väljas lahtisel tulel küpsetatud pannkoogid värske toormoosi ja soovijaile külma piimaga.

One Response to “Sugulaste suvemaja”

  1. kristi Says:

    Tõesti imeilus koht! Sellise vaatega võrkkiigest ei raatsikski ära tulla.

Leave a Reply