Matilde esimesed sammud

Matilde Meelimari on pisut enam kui kolmeteist kuu vanune väike rahutu hing. Näha teda mängimas talle muretsetud mänguasjadega pole praktiliselt võimalik, tegevust jagub ju mujalgi. Sest milleks kõik need nukud ja kaisuloomad kui alati saab minna vennat kiusama, kiskuda asju köögikapis, räsida potilille või tõsta kamulaga lillepostist mulda välja? Milleks raamatud kui haardeulatuses on hulgaliselt venna ja issi ajakirju? Milleks väike tädi kingitud köögikomplekt kui telekapuldiga on palju huvitavam? Isegi vanaema toodud väike valge laud koos kahe tooliga pole jõujunni käe all vastu pidanud, sest toolidel kistakse ribid ühe raksuga pesadest välja! Tundub, et selle taustal on möödunud suvel Nahkanuiat läbinud tornaado Velda köömes!

Ja asi tõotab veel hullemaks minna, sest eile so. 31.01.2010 tegi meie pesamuna oma esimesed iseseisvad sammud. Kõigest kolm aga siiski.  Edasi peaks olema päevade, parimal juhul nädalate küsimus kui kõik see millest pooleteiseaastasel titel jõud üle käib tuleb kas maja külge kruvida või kõrgele lae alla ära tõsta. Ja kas seegi aitab? Tüdrukut on nähtud ka Nipi järsul trepil turnimas!

Tegelikult oleme me Matilde esimesi samme juba ammu oodanud! Tore oleks ju ka temaga õues lume sees hullata. Näha on millise pika ja igatseva pilguga ta mind ja Matit välja saadab. Usun, et kolmekesi (tegelikult juba neljakesi) saab meil olema veelgi põnevam!

3 kommentaari to “Matilde esimesed sammud”

  1. Marje Says:

    Lahe:))) Kui mu jube nohu mööda läheb, siis tuleme külla ka :)))

  2. Anne Says:

    Tubli Matilde! Millal sa meile oma samme näitama tuled? Ootame külla kui soojemaks läheb. Vanatädi Anne.

  3. Margit Says:

    Varsti ta tõttab juuksed suvehommiku tuulepaituses lehvimas ja silmad hommikupäikese kiirtes säramas üle kastese heinamaa meie poole ;)

Leave a Reply