Koeru ajaveebid et.wordpress.com topis

Omades WordPressi ajaveebi, mida hoitakse WordPressi enda serveris, tuleb sellesse sisse logida (http://wordpress.com). Võimalik on logida oma kontole ka läbi eestikeelse WP keskkonna. Sellisel juhul avaneb administraatori liides osaliselt eestikeelsena ja esilehel on jooksvalt toodud päeva kuumimad blogid ja ka blogipostitused. Ma ei tea kui palju on WP kasutajaid kaasmaalaste hulgas (kindlasti vähem kui Blogger.com keskkonna kasutajaid) aga sellegipoolest on rõõm seal tihtipeale silmata vanadpildid.net nime! Tegemist on ühe enim tähelepanu leidva eestikeelse ajaveebiga!

Lisaks avastasin seda postitust koostates, et vanadpildid.net ei ole ainus Koeru valda üle-eestiliselt tutvustav veebipäevik. “Kuum blogi” on ka Udevalt pärit Kaarli ajaveeb http://tagurpidimaal.wordpress.com. Hästi tehtud Kaarel!

One Response to “Koeru ajaveebid et.wordpress.com topis”

  1. Kaarel Says:

    Eh, see on küll üllatus :) Kuigi lugejaid on blogil kordi rohkem kui oleks osanud kunagi blogi alustades oodata on see vast pigem ikka anomaalia.

Leave a Reply