Nahkanuial uued märgid ja võtmehoidjad

Kuna eelmine kogus märke ja võtmehoidjaid on laiali jagatud, tellisin Van Der Print OÜ-lt uued. Seekord sai märgi ja võtmehoidja läbimõõduks valitud 32 mm varasema 44 mm asemel. Mulle tundub, et väiksemat märki on lihtsam asjadega kokku sobitada. Suur märk võib mõnes olukorras hakata ebameeldivalt domineerima. Teise uuendusena sai lisaks valgel taustal Nahkanuia vapile tehtud ka sama asi rohelisel taustal. Kolmandaks on uute võtmehoidjate kinnitus palju parem ja vastupidavam.

Märgi hinna otsustasin endiselt jätta 15 krooni peale ja võtmehoidjal 25 krooni peale. Kui nüüd mõnel lugejal tekib isu üks neist või lausa mõlemad omandada, tuleks sellest mulle teada anda mailiaadressil marko@hong.ee ja pärast arve saamist teha ülekanne MTÜ Nahkanuia arveldusarvele 221045230148. Lisandub saatmistasu!

Tegemist on ühe hea viisiga toetada MTÜ Nahkanuia tegemisi Nahkanuia küla arendamisel. Ja neid tegemisi jagub!

Leave a Reply