vanadpildid.net nüüd ka Twitteris

Nokitsesin hilisõhtul oma blogide kallal, seadistades ja sättides neid, kui avastasin, et WordPressi serveris asuva vanadpildid.net fotoblogi on võimalik seadistada nii, et see ennast Nahkanuia Twitteri kontol (sellega koos ka ajaveebi menüüs) ilmutama hakkab. Ma ei tea kuidas vanadpildid.net või Nahkanuia ajaveebi lugeja ennast siinse värske kraamiga kursis hoiab aga pakun, et ajaveebi regulaarse külastamise kõrval on lihtsaim seda teha kasutades võimalust nimega RSS. See toob uudised tellija elektroonilisse kirjakasti või veebikeskkonda. Samas on Twitter samuti populaarsust kogumas ning äkki on mõni ajaveebi lugejagi selle aktiivne kasutaja või tahab selleks saada! Nüüd on selleks võimalus/põhjus olemas.

Twitteri leiate aadressilt http://twitter.com ja “nahkanuia” trükkige lihtsalt otsingulahtrisse. Ja kui sellega mässata ei viitsi, tarvitseb hoida Nahkanuia ajaveebi külastades silm peal menüü alajaotusel “NAHKANUIA TWITTER”. Sinna ilmuvad lingid kõigi vanadpildid.net üles pandud fotode kohta!

Leave a Reply