Nahkanuia muutub

Nahkanuia muutub. Üleeile kui saabusime, kuulsime Tambu poolt saemürinat ja avastasime, et Tambu põldu katnud pajuvõsa on hakanud kaduma. Põllu lõunaserv oli juba puhastatud ja töö käis lääneservas. Läksin asja uurima.

Selgus, et Tambo 40 hektariline kinnistu on vahepeal omanikku vahetanud ja uus omanik on asunud seda korrastama. Töö käis alates esmaspäevast ja tegijate arvates läheb neil nädal veel kindlasti otsa. Pole just maailma kõige lihtsam töö 20 hektarit võsa mootorsaagidega maha võtta ja hunnikutesse laduda. Tööga peab hakkama saama kaks saemeest ja kaks abilist.

Praegu möllab minu krundi taga Ilveste traktor, mis saabus hommikul kella kaheksa paiku Abrami põldu üles kündma. Küll asjad käivad ikka tänapäeval kiiresti! Alles see oli kui põllult võsa maha võeti ja paar nädalat tagasi mürgitati. Ehk on nüüd tegijatel endal ka selge, mis sellest põllust saama hakkab! Elame näeme!

Leave a Reply