Muinas Wiki – mis see on?

Googeldasin internetis Nahkanuiat ja sattusin lehele, mis väidab end kajastavat “meie esivanemate pärandkultuuri Koeru vallas”. Lehe nimi on Muinas Wiki. Sisuga nimetatud internetikeskkond just väga ei hiilga, hetkel on seal olemas vaid kaks sissekannet (just nimelt sissekannet), millest üks, see mis käib Nahkanuia kohta, sisaldab lauset “Nahkanuia külas elab Marko Mänd oma perega” ja teine, Norra kohta, ütleb et “Norra küla eestipärane nimetus on “Külmaallika””. :)

Üldisemalt vaadates selgub, et tegemist on järjekordse suhtluskeskkonna taolise ettevõtmisega, mida ühe valdkonna fännid saavad ise täiendada. Kes ja miks selle Muinas Wiki loonud on, mina aru ei saa. Kas tegemist on tõsiseltvõetava projektiga või keegi lihtsalt katsetas? Varsti saame teada.

2 kommentaari to “Muinas Wiki – mis see on?”

  1. Valev Väljaots Says:

    Tere!
    Nagu tead, siis leidub Sinu blogi link ka lehel http://www.kogukonnafond.ee. Kuna eesmärk on Ajaväravasse koondada lingid lehtedele, kust saab infot Järvamaa pärandi kohta, siis lisan alati juurde ka lühikese kirjelduse. Kas oled sellega päri, mis kirja panin?
    Parimat, Valev.

  2. marko Says:

    Vaatasin üle juba tookord kui sellest rääkisime. Pretensioone pole. Aitäh ja ma loodan, et neist linkidest ka uue fondi iseloomustamisel mingit kasu on!

Leave a Reply