Uuendasin NN fotoblogi

Annan teada, et uuendasin ka Nahkanuia fotoblogi avalehe ja slaidivaate.

Detailidesse laskumata on keskkonnas kaks suurt pildiblokki. Avalehel on valik fotosid teemade kaupa koondatud galeriidesse. Klikkides galeriil, avaneb pisipiltide vaade, mida saab neil klikkides sirvida täisekraanvaates. Blogipostitusi, kus fotodele on lisatud ka tekstiosa, näeb klikkides avalehe paremas ülanurgas olevale lingile BLOGI.

Avalehel suuri muudatusi igapäevaselt ei toimu. See on tehtud “portfolio” (tehtud tööd) põhimõttel ja püsib küllaltki staatilisena. Kuna sain sisu korrastamisel asja käppa, hoian tulevikus avalehe ja ülal automaatselt käivituva slaidivaate siiski värskena. Eesmärk on avalehel hoida tehtud fotode paremikku ning blogipoolel kõike seda, mida pean oma klõpsudest fotoblogi vääriliseks.

Visake pilk peale. Pole välistatud, et leiate teistmoodi korrastatud keskkonnast mõne meelepärase vaate.

Leave a Reply