hong.ee uus avaleht

hong.ee avaleht

See pole nüüd küll teab mis suur uudis kuid lasin uuendada hong.ee avalehte.

Lugu on nimelt selles, et algselt eraldi keskkonnaks mõeldud domeenist ja selle juurde ostetud serveriruumist on aja jooksul saanud “platvorm” sisuliselt kõigile minu veebiprojektidele.  Otsuse, et hong.ee saab olema veebivärav teiste projektide juurde tegin ammu kuid hoopis teistsugustel kaalutlustel kui need põhjused, mis mind avalehte uuendama sundisid. Uuendamise taga on grupp kasutajaid, kes kangekaelselt jõuavad Nahkanuia ajaveebi ja vanadpildid.net keskkonnani läbi selle nn. avalehe-portaali-veebivärava. Näen nende poolt tekitatud liiklust Google Analytics abil ja neile see uudis esmajoones mõeldud ongi.

Ärge siis imestage kui vana, pähekulunud kuid iganenud veebilehe asemel satute ootamatult selle tulnuka mõõtu jänese peale. Kõik lingid ja enamgi veel on kenasti alles, kõik reastatud lehe ülaserva. Ja kui tahad, et elu oleks veelgi lihtsam, lase mõnel arvutipulgast pereliikmel seada hong.ee brauseri avaleheks. Nii saad teha valiku lemmiklehele kohe õigest ja harjumuspärasest kohast.

PS! Kommentaar avalehe valmistajalt: “Märkusena veel, et sul on ilmselt esimesena maailmas valmis koduleht, kus kasutusel Aino font. :) Vt lähemalt: https://brand.estonia.ee/visual/typography/

Leave a Reply