Puhkusepäevik – 5. päev

Ma ei teinud Maarja ees saladust, et oma viienda puhkusepäeva hommiku veedan toas arvuti taga, tegeledes peamiselt oma hobiga ehk vanade fotodega. Piltide skanneerimine, varundamine, tuvastamine ja lõpuks ka ülespanek on aeganõudvad tegevused. Teinekord on pooletunnise pusimise järel olemas vaid mõnest lausest koosnev kaastekst fotole.

Lõpetasin toas 11 paiku, et minna kolmandat järjestikkust päeva põletama oksi ja vedama tüvesid Vardja tee ääres. Kui ma ära tulin, oli umbes 2/5 platsist korrastatud ja mina saanud taaskord kinnitust teadmisele, et minu organism reageerib raskuste tõstmisele, isegi vedamisele, negatiivselt.

Vardja tee puhastamine ©Nahkanuia

Algselt oli meil plaanis minna õhtul külla kuid lõunaks selgus, et vastuvõtjad on haiged ja oksendavad kooris, mistõttu pidime oma plaanid ümber tegema. Pakkusin Maarjale välja Pärnu sõidu, sest Pärnu Keskuses toimus OstuReede nimeline üritus ja meil oli lastele üht teist talvevarustust soetamata. Otsustasime minna.

Kuid enne seda tuli käia vannis, et pesta maha metsatöö higi. Võib olla kõik ei teagi, et alates käesoleva aasta suvest on meil olemas igati ontlikud pesemisvõimalused vanni näol. Seekord olid mul ka seltsilised alkoholivaba õlu ja hea raamatu näol.

Vannis ©Nahkanuia

Pärnus käisime ära ja asjad saime ostetud. Sellest suurt midagi rääkida pole. Võib olla ehk seda, et võrreldes Tartu või Tallinnaga on Pärnu asukoht koerukale oluliselt ebamugavam. Juba sõit ise on poolteist kuni kaks tundi, mistõttu ma sinna vabatahtlikult eriti ei kipu, kui ehk siis ainult puhkuse ajal ning erandkorras.

Tilde magab autos ©Nahkanuia

Koju jõudes vaatasin Matildega veel filmi “Jääeg: Kokkupõrge” aga jäin juba selle ajal magama ja magasin hommikuni. Ka selle postituse kirjutan seetõttu tagantjärele.

Leave a Reply