1. september

Alustasime 2016 kooliaastat 4:30 varahommikul aeda äraeksinud kähriku kisa peale, keda koer piirama asus. Mul ei jäänud muud üle kui riided selga tõmmata ja olukorda klaarima minna. Minu tulekust sai koer hoogu ja olukord nägi välja selline:

Matit kogu see lärm ei seganud, ta isegi ei teadnud ärgates toimunust midagi. Ülejäänud kolme öörahu oli vahejuhtumi tõttu aga häiritud ja vähemalt mina vajasin lõunal paar tassi kohvi väsimuse peletamiseks.

Kuigi tänu varasele äratusele venis hommik pikaks, saime vaevu õigel ajal minekule. Jõudsime isegi vaadata jupi vene filmiklassikat nimega “Briljantkäsi”. Just see olukord on alloleval fotol jäädvustatud:

K5II0024

Tervikuna läks päev kenasti korda. Saime Matiga kätte ja tervelt koju toimetatud kolm Tudrest tellitud maitsvat kringlit. Tilde aktus sujus kenasti ja kuigi taevas oli pilves, vihma me ei saanud. Nimelt avati kooliaasta Aruküla mõisa ees väljas. Korraldajatele tahaksin siiski meelde tuletada, et kui teie auditooriumiks on lapsed, ei maksa poliitilise agitatsiooni, statistika, faktide ja eneseimetlusega üle pingutada. See on siiski (väikeste) laste, mitte nende vanemate pidu. Paar sõna funktsionäridelt oleks olnud piisav. :) Väga tore vaheldus oli Koeru ära eksinud koeratürduk Lotte.

Tegin pilti ja laadisin osa tehtud fotosid oma Flickri kontole. Et neid näha, libista hiir fotole ja tee sobiv valik:

1. september 2016

Leave a Reply