Väinjärve infotahvel

Täna hilisõhtul paigaldasin Maarja abiga Väinjärve rannaalale, abivallavanemaga kokkulepitud kohta järjekorras neljanda infotahvli. Tahtmine Väinjärve kohta käiva fotomaterjali kokkupanekuks oli mul ammu aga tulemuseni jõudmine võttis aega. Liiga kaua, sest ideaalis oleks tahvel pidanud seal seisma juba möödunud kevadel.

Võib isegi olla, et minu jaoks sai see tahvel üles ainuõigel ajal. Väinjärv on Järvamaa üks populaarsemaid ujumiskohti, millega käib kaasas rannaalal avalik alkoholi tarbimine, suitsetamine, mürareostus ja prügi. Ehk tuletab see tahvel meelde kui habras on tasakaal nii looduses kui ka inimkäega rajatud rannaalal ning paneb meid rohkem hoolima. Sest nagu avalõik infotahvlil osutab, olid sarnased mured meie esivanematel juba sada aastat tagasi.

Väinjärve infotahvli leiad rannaala sissepääsu lähedalt, olemasoleva teadetetahvli kõrvalt. Tahvli kujunduse ja teostuse eest tänan oma head koostööpartnerit ja sõpra Urmast, immutatud raamimaterjali eest meie enda Naturali!

Väinjärve infotahvel ©Nahkanuia

Väinjärve infotahvel ©Nahkanuia

Väinjärve infotahvel ©Nahkanuia

Väinjärve infotahvel ©Nahkanuia

One Response to “Väinjärve infotahvel”

  1. Toomas Says:

    Infotahvel läbi loetud ning hästi tehtud!

Leave a Reply